ShippingWatch

Aalborg Havn ser fremgang i første halvår

Mængden af losset og lastet gods i Aalborg Havn steg i årets første seks måneder. En mild vinter, fremgang i byggerisektoren og nye kunder står bag fremgangen, oplyser havnen i en meddelelse.

Aalborg Havn har hævet både volumen og bundlinjen i første halvår af 2017, hvor havnen ellers mest har været i overskrifterne for sin langvarige strid med det grønlandske rederi Royal Artic Line.

I årets første seks måneder er volumen steget til 1,56 mio. tons gods mod cirka 1,40 mio. tons i samme periode af sidste år.

Bundlinjen viser samtidig et overskud på 18,1 mio. kr., mens omsætningen lyder på lidt ver 100 mio. kr. Aalborg Havn oplyser dog ikke de sammenlignelige tal for sidste år.

"Det er en kombination af en mild vinter, en byggerisektor i fremgang og nye kunder på Aalborg Havn, der har bidraget til en fordobling af godstyperne jord og sten-arter. Udskibning af jern- og metalskrot har også haft fremgang, hvilket skyldes øget omsætning fra både eksisterende og nye kunder på Aalborg Havn," lyder det i en meddelelse.

Grønlandsk storkunde bakker op om RAL's kursskifte

RAL-ansatte genoptager arbejdet i Aalborg Havn

RAL's direktør: Dybt forkasteligt at strejke i Aalborg

RAL klar til at nedlægge 110 job ved at flytte til Aarhus

 

Forsiden lige nu

Ugens tophistorier på ShippingWatch

Omflagning af Maersk-skibe før ophugning i Alang, fremgang i tørlast, oprustning i Gorrissen og søfartens forurening var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Statoils topchef dropper at gå på pension

Det bliver ikke til et tidligt otium for koncernchefen i norske Statoil. Eldar Sætre er blevet bedt om at fortsætte, også selv om han stod overfor at falde for aldersgrænse.

Nu begynder ankesagen om omfattende svindel i Monjasa

Det kostede Monjasa-stifter Jan Jacobsen en fængselsstraf på 3,5 år og Monjasa en bøde på 10 mio. kr., da de blev dømt for omfattende bedrageri sidste år i byretten. Nu begynder ankesagen ved Vestre Landsret.

Seneste Havne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere