ShippingWatch

Medie: APM Terminals rygtes på vej til at sælge indisk havn

Maersk-gruppens havneselskab APM Terminals kan være på vej at sælge til sin ejerandel i den indiske havn Gujarat Pipavav. Det skriver moneycontrol.com og citerer CNBC-TV18 for rygtet.

APM Terminals, Maersk-gruppens havneselskab, er muligvis på vej til at sælge sin andel på 43 pct. af den indiske havn Gujarat Pipavav.

Det skriver moneycontrol.com og citerer CNBC-TV18 for rygtet.

Blandt de interesserede købere skulle være Adani Ports and Special Economic Zone, der er Indiens største private havneoperatør. Selskabet har interesser i otte indiske havne.

Gujarat Pipavav har problemer, da flere af de rederier der besejler havnen, er gået konkurs, og desuden har havnen tabt en masse forretning grundet konkurrencen i specielt denne delstat, skriver moneycontrol.com.

APM Terminals sagsøger spansk rigmand i TCB-sag

APM Terminals frifundet i indisk konkurrencesag

Indisk direktør fratræder i APM Terminals

 

 

Forsiden lige nu

Maersk-skibe sejlede under sortlistede flag på sidste rejse

Fire skibe fra Maersk Line sejlede under sortlistede flag, da de var på vej til ophugning på stranden i indiske Alang. Omflagningen skete efter, at koncernen havde solgt skibene til såkaldte cash-buyers. Søfolk risikerer at betale prisen, siger ngo og fagforening.

Wilhelmsen går mod strømmen med Norsea-opkøb

Den norske koncern Wilhelmsen har købt majoriteten i Norsea Group på et tidspunkt, hvor flere selskaber løber i den modsatte retning. Der er bedre tider på vej, vurderer Wilhelmsen over for ShippingWatch.

Esvagt indførte omstridt højdekrav i 2015

Esvagt har i flere år haft et højdekrav til sine skibsassistenter. Kravet bliver mistænkt for at forskelsbehandle kvindelige jobansøgere. I dag har Esvagt 11 kvindelige søfolk ansat. Rederiet vil dog ikke svare på, om de og deres mandelige kollegaer alle er over 170 cm.

Seneste Havne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere