CCO i APM Terminals, Jakob Just-Bomholt, har besluttet af forlade Maersks havne- og terminalselskab for i stedet at overtage jobbet som CEO i Falcks Emergency-division.

Det er således om den anden direktør i APM Terminals' ledergruppe, der enten kvitter jobbet eller er blevet fyret i det Haag-baserede selskab, efter at CEO Kim Fejfer måtte sige farvel for snart et par uger siden.

Bomholt, der påbegynder sit nye job hos Falck den 2. januar 2017, startede sin karriere hos Maersk i 1995 og har bl.a. være CEO for Maersk Lines feederrederi Seago Line.

"Jeg glæder mig til at starte hos Falck og ser frem til at arbejde sammen med mine nye kolleger. Efter 21 år hos A.P. Møller.Maersk havde jeg ikke regnet med at skulle skifte virksomhed, men muligheden for at stå i spidsen for Falck Emergency var for spændende til ikke at forfølge den. Falck er et selskab med stærke værdier og begejstrede medarbejdere, og det yder en service, alle går op i," siger Jakob Bomholt i en kommentar.

Han kom til APM Terminals i forbindelse med noget, der lignede en udrensning i ledelsen sidste år i forlængelse af uregelmæssigheder om facilitation payment, der havde fundet sted i selskabets indiske havneforretning i byen Pipavav.

Bomholt bor i Hellerup, er gift og har tre børn.

Maersk Supply Service afskediger hver fjerde ansat på land

Ny Maersk-direktør forlader Statoils bestyrelse

Maersk Oil skal spare - vækstchef forlader sin stilling

Headhunternes favorit sat i spidsen for Damco