ShippingWatch

Kim Fejfer siger han har overvejet exit længe

Den afgående direktør for APM Terminals, Kim Fejfer, har gennem halvandet år ønsket nye udfordringer hos Maersk.

Mens sidste uges omkalfatring af Maersk-koncernen bød på flere chefers snarlige afgang, så er det ikke en beslutning, den afgående direktør for havneforretningen begræder. Det skriver dagbladet Børsen i et interview med Kim Fejfer.

Selvom det var konglomeratets opsplitning i en transport- og en energidivision samt den mulige afhændelse af Maersk Oil, der stjal overskrifterne, så var bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen hurtigt ude og understrege, at både Fejfer og den afgående oliechef Jakob Thomasen selv havde valgt at stoppe i Maersk. Nu siger APM Terminals-chefen altså, at han gennem det sidste halvandet år har ønsket at stoppe som direktør.

”Jeg har haft nogle samtaler med Michael Pram Rasmussen, og Nils Smedegaard Andersen, mens han stadig var topchef, om, at jeg ønskede nogle nye udfordringer. Det har stået på det sidste halvandet år,” citerer avisen.

Kim Fejfer har været direktør for APM Terminals siden selskabets fødsel i 2004. I dag har selskabet mere end 21.000 ansatte i 60 lande. Kim Fejfer overlader direktørposten til Morten Engelstoft, mens han selv skifter til en stilling hos A.P. Møller Holding.

Pram Rasmussen: Chefer valgte selv at gå

Ny generation af ledere skal føre konglomeratet videre

Her er den nye Maersk-ledelse – flere chefer går

APM Terminals investerer 70 mio dollars på USA's østkyst

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier fra ShippingWatch

Monjasa-retssagen rullede videre, mens tre store danske rederier aflagde regnskab, Torm annoncerede ansøgning om børsnotering i New York, og regeringen kom med vækstpakke i løbet af ugen. Alt sammen noget, der blev til overskrifter på ShippingWatch.

Seneste Havne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere