CMP har nappet en ny kunde til sig med SCA Logistics, der med en ny aftale gør Malmø til et knudepunkt for hygiejne- og skovbrugsindustriens transportnetværk, oplyser de to partnere i en meddelelse. En gang om uge vil RoRo-skibene fra SCA Logistics anløbe CMP, hvor godset skal lastes om og sendes videre til kunder i regionen.

"Vi er glade for samarbejdet med SCA Logistics, som på fremragende vis tilpasser virksomhedens produkter og flowet af gods efter forudsætningerne på markedet. Det er til gavn for vores virksomhed, som ligger midt i Øresundsregionen. På næste trin ser vi frem til at kunne øge volumenerne i samarbejde med denne store og velrenommerede kunde," siger Ann-Charlotte Halldén Åkeson, Key Account Manager hos CMP, i meddelelsen.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

SCA Logistics arbejder med sø- og landtransport i Europa og til andre markeder verden over. I dag har selskabet et netværk af terminaler, som er strategisk placeret rundt om i Europa, og som Malmø nu bliver en del af. SCA Logistics er en del af SCA's forretningsenhed Forest Products, der blandt andet producerer papir til emballage og tryk.

"En af CMP's styrker er nærheden til Danmark og den øvrige Øresundsregion. Den strategiske placering er også en af grundene til, at vi nu tilføjer Malmø som en del af vores transportnet," siger Magnus Svensson, adm. direktør i SCA Logistics.

Københavns krydstogtsæson starter allerede i dag  

Københavns containerterminal rykker ud af byen  

Vækst i RoRo trækker CMPs omsætning op