ShippingWatch

DP World havde mere travlt i 2015

Selskabet gik frem på antallet af containere gennem systemet og vil fremover koncentrere sig om de hurtigt voksende markeder og ny kapacitet, siger direktør.

Den Dubai-baserede havneoperatør DP World har haft mere travlt i 2015 i forhold til året før.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabet håndterede sidste år 61,7 millioner tyvefodscontainere (teu) mod 59,9 millioner året før.

Væksten er især er drevet af Europa og De Forenede Arabiske Emirater.

DP World vil leve op til markedets forventninger for året for så vidt angår regnskabet.

Direktør, Sultan Ahmed Bin sulayem vurderer, at handelsbetingelserne i 2016 fortsat vil være udfordrende, men han forholder sig optimistisk til virksomhedens fortsatte vækst.

"Vi mener, at vi med en portefølje, der er fokuseret mod hurtigere voksende markeder sammen med en tilføjelse af ny kapacitet, fortsat kan "outperforme" markedet," siger direktør Sultan Ahmed Bin Sulayem ifølge Bloomberg.

Kriser og konkurrence presser Hamborg Havn

Rotterdam-forbund truer med at sagsøge APM Terminals

APM Terminals parat til retssag mod fagforening

Forsiden lige nu

Maersk-skibe sejlede under sortlistede flag på sidste rejse

Fire skibe fra Maersk Line sejlede under sortlistede flag, da de var på vej til ophugning på stranden i indiske Alang. Omflagningen skete efter, at koncernen havde solgt skibene til såkaldte cash-buyers. Søfolk risikerer at betale prisen, siger ngo og fagforening.

Wilhelmsen går mod strømmen med Norsea-opkøb

Den norske koncern Wilhelmsen har købt majoriteten i Norsea Group på et tidspunkt, hvor flere selskaber løber i den modsatte retning. Der er bedre tider på vej, vurderer Wilhelmsen over for ShippingWatch.

Esvagt indførte omstridt højdekrav i 2015

Esvagt har i flere år haft et højdekrav til sine skibsassistenter. Kravet bliver mistænkt for at forskelsbehandle kvindelige jobansøgere. I dag har Esvagt 11 kvindelige søfolk ansat. Rederiet vil dog ikke svare på, om de og deres mandelige kollegaer alle er over 170 cm.

Seneste Havne

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere