Tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech forlader posten som adm. direktør i brancheorganisationen Danske Havne efter to år. Det oplyser Danske Havne i en pressemeddelelse.

"Da jeg sagde ja til jobbet som direktør for Danske Havne for knap 2 år siden, havde jeg på ingen måde forestillet mig, at jeg ”skulle rende af pladsen” efter knap 2 år, men jeg har fået et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til," siger Gitte Lillelund Bech i pressemeddelelsen.

Det uimodståelige tilbud kommer fra kommunikationsbureauet Advice. Her skal Gitte Lillelund Bech fremover slå sine folder som Public Affairs Director.

Danske Havnes bestyrelsesformand, professor Peter Maskell benytter lejligheden til at takke Gitte Lillelund Bech for de knap to års tjeneste. De første to år med en direktør i Danske Havne.

"Gitte har været med til at fuldføre processen med selvstændiggørelse af Danske Havne, en proces der blev igangsat i 2013. Det har vi været glade for, og jeg vil gerne takke Gitte for indsatsen og det gode samarbejde," siger Peter Maskell i pressemeddelelsen.

Danske Havne går nu i gang med at finde en ny direktør så hurtigt som muligt. Opgaven bliver ifølge Peter Maskell at fortsætte udviklingen af brancheforeningen forretningsmæssigt og at sikre fortsat kvalificeret påvirkning af såvel Christiansborg som EU. Hovedfokus vil også fremadrettet være at agere i krydsfeltet mellem forretning, forening og politisk styrede miljøer, fortsætter Peter Maskell.

"Vi har iværksat en hurtig proces med at finde en ny direktør til Danske Havne, således at vi forhåbentligvis kan have den kommende direktør på plads før sommerferien," siger han.

 

Danske Havne vil have 300 millioner i arbejde

Danske Havne vil have infrastruktur på Finansloven

Danske Havne ønsker ens miljøkrav i hele EU

Mere gods gennem større danske havne