Log ind

Her er ugens bedste på ShippingWatch

SISSIMIUT_1076.jpg Rederier:

APM Terminals fyrer 160 i Gøteborg for at afslutte den lange konflikt. Strejker i Aalborg, fordi Royal Arctic Line forlader havnen. Skibsrederne vil udskyde ballastvandkonventionen med to år. Afskiberne er bekymret over manglen på reefercontainere. Olien på vej mod 40 dollars. Læs ugens bedste.

Frederikshavn vil udvide havn for 300 millioner

frederikshavn.jpg Havne:

Havnen i Frederikshavn skal udvides endnu mere end først planlagt med blandt andet yderligere 400 meter kaj til et budget på 300 mio. kr. "Det sker for at kunne realisere andre igangværende projekter med såvel nye som eksisterende kunder," siger Bo Uggerhøj, bestyrelsesformand for havnen.

Spanske havnearbejdere fordobler antal strejkedage

IDC.jpg Havne:

Efter at forhandlinger mellem de spanske havnearbejdere og havnene er faldet til jorden, har fagforeningerne nu varslet yderligere strejker i Spanien i resten af juni. Havnene og rederierne er hårdt ramt, og EU har udspillet sin rolle lige nu, lyder det fra en talsmand over for ShippingWatch.

Her rammer Qatar-blokaden shipping

2001322123240_04.jpg Rederier:

Med påstand om at landet støtter terrorisme, har seks nabolande brudt de diplomatiske forbindelser med Qatar, og konsekvenserne har indtil videre været logistiske hovedbrud flere steder i shippingindustrien. Se hvor krisen rammer, som konflikten står i dag.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE