Log ind

APM Terminals ledelsesteam forbereder ny strategi

engelstoft2.jpg Havne:

Når det nye ledelseshold er på plads i APM Terminals, vil CEO Morten Engelstoft rive tre dage ud af kalenderen for at lægge en ny strategi for havneselskabet. Væsentligt færre medarbejdere end før kommer til at løfte opgaven efter en markant reduktion sidste år.

Nu åbner APM Terminals' skandaleramte TCB-havn

tcq1.jpg Havne:

APM Terminals har langt om længe fået de sidste tilladelser til at drive den nybyggede terminal i Guatemala, som er centrum for en stor korruptionsskandale. Det første skib anløb søndag, mens terminalen ventes i drift snarligt. Åbningen blev mødt af lokale protester.

Her er overblikket over Maersks regnskab

Maersk Tankers slæbebåd towage Container:

Verdens største containerrederi, Maersk-gruppens kerneforretning Maersk Line, kom ud af 2016 med et dundrende underskud, og gruppen som helhed tabte næsten to mia. dollars. Det skyldes hovedsagligt offshoredelen. Her er dit overblik over onsdagens årsregnskab fra Maersk.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

hamburgsud4.jpg Rederier:

Maersk Line kan måske glæde sig til et plus i det kvartalsregnskab, der offentliggøres onsdag i næste uge. Kampen om ballastvandmarkedet er skudt i gang. John Fredriksen kæmper på to fronter. Og så gør shipping og offshore ondt på de store banker. Læs ugens bedste.

Eurogate holdt farten i 2016

havn folk 5 eurogate Havne:

Den store europæiske havneterminalgruppe Eurogate oplevede en lille stigning i containermængderne i 2016. Eurogate ser positivt på de nye alliancer, lyder det fra formand Michael Blach.

Jefferies: Maersk Line er på vej i plus igen

Maersk Line container 4 Container:

I den første analyse fra de store udenlandske investeringsbanker op til Maersk-gruppens regnskab onsdag i næste uge vurderer Jefferies, at containerindustrien er inde i så god en udvikling, at Maersk Line går i plus i fjerde kvartal efter den øvrige nedtur i 2016.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE