Log ind

København ind i top 10 blandt verdens maritime hovedstæder

Krydstogtskibe_ved_Langelinie.jpg Rederier:

En ny analyse fra norske Menon Economics, der offentliggøres onsdag i Singapore, placerer København blandt verdens vigtigste maritime hovedstæder og næsten helt i front på den digitale revolution i shipping.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

brian.jpg Rederier:

Det blå vækstteam fremlagde sine anbefalinger til regeringen, men ifølge erhvervsminister Brian Mikkelsen er der stor usikkerhed om et af de mest centrale forslag. DHT afviste samtidig et forsøg fra Frontline på at forhindre handlen med BW Group i ugen, der gik på ShippingWatch.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

lauritzen1.jpg Rederier:

J. Lauritzen lukkede strid med obligationsejerne med penge fra sin ejer, flere deltajer blev kendt om EU's godkendelse af opkøbet af Hamburg Süd, mens Rickmers Maritime Trust måtte opgive overlevelsekampen. Læs også om XO Shipping, Nordic Tankers og von Appen-familien.

Minister: EU kan bremse dansk tonnageskat

Brian Mikkelsen2 PEDERSEN RUNE AARESTRUP.jpg Rederier:

EU-Kommissionen tøver med at godkende en udvidelse af den danske tonnageskat i Nordsøen, som et flertal i Folketinget blev enige om for 16 måneder siden. "Jeg er både irriteret og meget ærgerlig," siger erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) til ShippingWatch.


ANNONCELedige stillinger

ANNONCE